GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Descarca si Instaleaza Baidu Free Antivirus gratuit si eficient

Descarca si Instaleaza Baidu Free Antivirus gratuit si eficient


Baidu Antivirus este un software de securitate de către compania de web de top din Beijing. Această versiune beta gratuită este în limba engleză și oferă o protecție excelentă pentru calculatorul dvs. Puteți trimite chiar feedback Baidu și ajutați la schimbarea caracteristicilor pentru lansarea finală. Chiar și în beta forma sa Baidu Antivirus are toate fundamentele pentru a opri și a găsi viruși.

Baidu Antivirus include scanări complete care vă vor verifica întregul computer, scanări rapide pentru probleme de nivel superior și scanări personalizate pentru a vâna anumite probleme. De asemenea, puteți opta pentru protecția în timp real cu funcții suplimentare, cum ar fi protecția sistemelor de fișiere, apărarea proactivă, protecția accesului la web și autoapărare. Din păcate, majoritatea acestor caracteristici mai complicate au doar rollovers scurte care explică pe scurt ceea ce fac.

Baidu Antivirus conține, de asemenea, o fereastră de feedback în care puteți oferi sugestii sau raportați erori către Baidu. Puteți atașa cu ușurință imagini sau fișiere pentru a vă clarifica problemele. Există opțiunea de a include informațiile dvs. de contact, cum ar fi e-mail, linie, MSN sau chiar Facebook.

Baidu Antivirus arată curat cu o schemă de culoare albă și albastră simplă. Toate caracteristicile sale sunt stabilite intuitiv și nu am întâlnit niciun fel de bug-uri sau încetinire. Scanările complete vor dura probabil o perioadă lungă de timp, dar procesul de scanare nu a avut efecte vizibile asupra performanței computerului. Un lucru de remarcat este faptul că beta-ul Baidu Antivirus nu are niciun sunet sau pop-up-uri care să vă anunțe când un loc de muncă este finalizat.Dacă întâmpinați probleme, Baidu este bucuros să audă feedback-ul cu privire la modul în care se poate îmbunătăți în continuare Baidu Antivirus .



Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu