GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Descarca si Instaleaza -360 Total Security Optimizare si Protectie Antivirus

Descarca si Instaleaza -360 Total Security Optimizare si Protectie Antivirus


Antivirusul utilizează cinci motoare antivirus, inclusiv 360 Cloud Engine , CVMII , Avira și Bitdefender .360 Total Security este unul dintre cele mai complete și eficiente programe antivirus disponibile și vă va proteja de majoritatea amenințărilor cu care vă puteți confrunta online.
  
  Scanarea computerului pentru amenințări este rapidă și am fost impresionați de atenția acordată detaliilor. De exemplu, dacă eliminarea unei amenințări detectate necesită o repornire a PC-ului, vă va spune 360 ​​Total Security. Antivirus utilizează cinci motoare antivirus , inclusiv motoarele Avira și Bitdefender sunt dezactivate în mod implicit. Acest lucru este bun, deoarece le permite să crească utilizarea RAM, dar le aveți ca opțiune dacă doriți să fiți în siguranță. 360 Total Security include, de asemenea, o extensie de browser opțională care vă va anunța dacă paginile pe care le accesați sunt potențial periculoase. Acest lucru pare să ne depășească, deoarece majoritatea browserelor de astăzi vă vor avertiza dacă un site nu este sigur sau periculos. Motoarele Avira și Bitdefender sunt dezactivate în mod implicit. Acest lucru este bun, deoarece le permite să crească utilizarea RAM, dar le aveți ca opțiune dacă doriți să fiți în siguranță.

Caracteristicile Speed ​​Up și Clean Up sunt binecuvântări mixte. Ambele lucru, dar nu sunt la fel de ușor de utilizat cum ar putea fi. Puteți găsi cu Clean Up că sugerează ștergerea fișierelor care nu pot fi șterse deoarece sunt în uz, ceea ce este enervant.Accelerați-vă, într-adevăr, eliberează memoria RAM, permițându-vă mai multă putere să rulați jocuri și aplicații înfometate de resurse. Dar am avut unele probleme. A trebuit să reinstalați Google Chrome după executarea Speed ​​Up, deoarece a făcut modificări fără să ne avertizeze, ceea ce înseamnă că Chrome nu mai funcționează. Google Chrome după ce a executat Speed ​​Up, deoarece a făcut modificări fără să ne avertizeze, ceea ce înseamnă că Chrome nu mai funcționează.  Produsul este şi mai complex de atât, dar vă las să descoperiţi celelalte caracteristici .


Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu