GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Descarca si Instaleaza Microsoft Security Essentials Antivirus

Descarca si Instaleaza Microsoft Security Essentials Antivirus 


Sistem de operare, browser web, media player ... Microsoft a avut totul acoperit, cu excepția unei aplicații de securitate. Până acum, odată cu lansarea Microsoft Security Essentials .

După câteva luni în stadiu beta, Microsoft a lansat versiunea finală a aplicației sale de securitate , deși trebuie să spun că Microsoft Security Essentials nu sa schimbat atât de mult în lansarea finală. Dispune încă de o interfață simplă și transparentă cu tabele, cu patru domenii principale în care utilizatorul poate să ia o privire la starea de securitate a sistemului, să actualizeze definițiile de virusi și spyware, să verifice istoricul articolelor detectate anterior și să ajusteze setările programului respectiv.

Microsoft Security Essentials include trei tipuri de scanare - rapidă, completă sau personalizabilă. Acestea pot fi programate să ruleze într-un timp dat sau într-o anumită locație și pot fi modificate pentru a funcționa atunci când computerul nu este utilizat. Microsoft Security Essentials actualizează automat baza de date și este complet integrat în Windows Explorer și Paravanul de protecție Windows. De asemenea, se mândrește cu un punct de restaurare a sistemului, în cazul în care trebuie să anulați orice curățare prea entuziastă.

Microsoft Security Essentials este prima încercare a Microsoft la o aplicație de securitate autonomă pentru uz casnic. Având în vedere simplitatea și adecvarea pentru începători, probabil că nu este cea mai bună alegere pentru utilizatorii mai avansați sau pentru administratorii de rețele profesionale, însă pentru utilizatorul mediu, acesta acoperă toate bazele. Rețineți însă că Microsoft Security Essentials nu dezinfectă fișierele - le șterge numai în caz de infecție.


Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu