GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Descarca si Instaleaza Panda Cloud Antivirus Gratis


Descarca si Instaleaza Panda Cloud Antivirus Gratis

    
Panda Free Antivirus este unul dintre programele antivirus gratuite care se disting de turma și cu o istorie care se întinde până în 1990, compania are o mulțime de experiență sub centură. În ultimii ani, accentul său sa mutat la securitatea întreprinderii, însă programul său antivirus pentru utilizatori la domiciliu merită privit . Panda Free Antivirus oferă cea mai ușoară protecție și cea mai intuitivă protecție a calculatorului dumneavoastră. Instalați-l și uitați de viruși, spyware, rootkit-uri, hackeri și fraudă online. Protecția în timp real împotriva programelor spion, phishing, rootkit-urilor și troienilor bancheri. Protecția comportamentală împotriva virușilor necunoscuți. Vaccinați unitățile flash USB împotriva infecțiilor. Kitul de salvare pentru dezinfectarea computerului în situații critice. Chat, partaja fotografii și clipuri video, cumpără online, citește blogurile tale preferate sau răsfoiește pe Web cu o liniște totală. 

Tehnologiile Panda Security oferă un sistem inteligent de protecție bazat pe comunitatea de utilizatori. Calculatorul dvs. va fi întotdeauna actualizat și protejat. Panda Free Antivirus este extrem de ușoară. Toată treaba se face în Cloud. Bucurați-vă de o experiență nouă, mai modernă și mai intuitivă. Nu trebuie să fii expert să-l folosești. Panda Free Antivirus face totul pentru tine. Instalați-l și uitați de viruși și alte amenințări. Ce este nou în această versiune: 
Interfața nouă a fost complet reproiectată. Îmbunătățirea abonamentului și gestionarea dispozitivelor integrate în produs. Utilizatorii își pot gestiona abonamentele și protecția anti-furt (zona My Devices) de produsele lor. Complet compatibil cu noua actualizare Windows 10 Anniversary. Îmbunătățiri ale motorului pentru o mai bună protecție și performanță. Alte îmbunătățiri solicitate de Panda Community.

Instalarea se face foarte rapid şi simplu iar aplicatia o puteti  descarca de mai jos.După instalare veţi fi întâmpinaţi de fereastra principală din care pot fi accesate toate funcţiile (Scanare, configurare...).

Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  >https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu