GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa faci un router virtual - semnal wifi cu o conexiune prin cablu

Cum sa faci un router virtual - semnal wifi cu o conexiune prin cablu


   Stiu ca este foarte enervant sa ai internet prin cablu si cu toate acestea sa nu te poti conectat la internet dupa un alt dispozitiv care se poate conectat prin wifi dar tu nu deti o reatea wifi . Nu toţi au conexiune de internet prin router (modem) de multe ori în anumite regiuni ajungând doar conexiunea prin cablu, în aceste condiţii nu ne putem conecta cu telefonul, tableta şi alte dispozitive care se conectează la net prin semnal Wi-fi şi asta pentru că nu avem acel router care să emită acel semnal pe care să îl recepţioneze dispozitivele, conectându-se astfel la net.

  Şi totuşi pentru astfel de situaţi există o soluţie şi aceasta este un router virtual care să transmită semnalul pe care să îl capteze toate dispozitivele care se pot conecta la internet prin wi-fi.Deşi pare un proces complicat este mai uşor decât vă imaginaţi, O să vorbesc astăzi despre Mars WiFi aplicaţia care vă permite să utilizaţi netul de pe cablu prin semnal wi-fi . Aplicatia o puteti descarca accesand butonul de download de mai jos .



  Instalaţi şi rulaţi aplicaţia se va deschide o fereastră unde veţi vedea un nume de utilizator şi o parolă cu aceste informaţii vă conectaţi la net Telefonul, tableta, şi alte dispozitive.  Aceştia sunt toţi paşi Descărcaţi - Instalaţi - Rulaţi - Identificaţi reţeaua Wifi (după numele furnizat de către Mars WiFi) şi vă conectaţi prin introducerea parolei oferite (dacă doriţi puteţi schimba parola generată de Mars WiFi)

Atenţie!!! :Este necesar ca dispozitivul conectat la internet prin cablu să aibă o placă wi-fi.

Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogsunde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

1 comentarii: