GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum iti schimbi IP-ul cu proxifier - Scapa de restrictii


Cum iti schimbi IP-ul cu Proxifier - Scapa de restrictii

   
     De multe ori ne dorim să navigăm anonim pe internet din motive de securitate . Sunt multe lucruri pe care o persoană "pricepută" poate face cu un simplu IP ,  multe lucruri şi nu totdeauna acestea sunt lucruri bune. Pe net sunt foarte soluţii care promit să vă protejeze atunci când doriţi să faceţi plăti online, sau atunci când doriţi să nu lăsaţi urme pe net (date personale, locaţia). Odata cu instalare unei aplicati care sa va schimbe IP de navigare pe net trebuie sa tineti cont ca viteza de incarcare s-ar putea sa scada , iar in functie de providerul dvs de internet ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a instala o astfel de aplicatie , deoarece viteza ar putea sa scada foarte mult . Chiar si asa puteti sa instalati aplicatia si daca vedeti ca viteza a scazut foarte mult atunci mergeti si o dezinstalati fara nicio problema.

  Astăzi vă voi prezenta aplicaţia Proxifier care vă poate ajuta să aveţi IP-uri din foarte multe locaţii depinzând de IP-ul ales. Utilizarea este simplă necesitând instalarea după care puteţi introduce un proxy (îl puteţi lua de pe net tastând Free proxy List) .Aplicatia o poti descarca de mai jos.

  Dupa ce ati decarcat aplicatia , instalarea este foarte simpla doar da-ti click pe butonul de Next iar la final pe cel de Install. Din placate aceasta aplicatie este una comerciala adica dupa 30 de zile in care dvs puteti sa testati aplicatia va trebui sa plati bani pentru a o utiliza in continuare. 


  • Cum functioneaza aplicatia Proxifier ?

1. Deschideti aplicatia si selectati:  Continua ca si evaluare
2. Mergeti pe net si cautati Free Proxy List
3. După ce aţi făcut rost de IP-ul îl introduceţi în această aplicaţie alături de un port. 
4. Selectati conexiune securizata dupa care dati click pe OK

    Din pacate nu am avut timp sa fac un tutorial video despre aceasta aplicatie dar puteti sa cautati pe youtube tutoriale despre cum puteti sa o utilizati . 

Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :   https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu