GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa faci un stick bootabil cu Windows 7 USB/DVD Download Tool


Cum se face un stick bootabil cu Windows 


         Windows-ul iti face probleme si ai nevoie sa il reinstalezi , dar nu stii cum ?  Bun venit la un nou articol din domeniul IT ,unde astazi am sa iti arat cum se face un stick bootabil . 
Boot-ul USB este procesul de utilizare a unui dispozitiv de stocare USB pentru a porni sau a porni sistemul de operare al unui computer. Permite hardware-ului computerului să utilizeze un stick de stocare USB pentru a obține toate informațiile esențiale de încărcare a sistemului și fișiere, în loc de hard disk-ul standard / nativ sau de pe unitatea CD. O utilizare obișnuită a unei unități flash USB de boot este să o utilizați pentru a porni în Windows. 

Pentru a determina dacă un computer este capabil să pornească la un dispozitiv USB, accesați BIOS-ul computerului și verificați lista cu dispozitive bootabile. Dacă este listat un dispozitiv USB, setați ca dispozitiv USB Flash să fie primul dispozitiv de încărcare.Dacă vrei să faci un stick USB bootabil de pe care să instalezi Windows-ul sau alte aplicatii , lucrurile sunt chiar mai simple decat la arderea unui CD . Nu mai ai nevoie de Nero, ci de un simplu utilitar numit Windows 7 USB/DVD Download Tool . Pentru a descarca acest utilitar , poti sa dai click pe butonul de Download de mai jos !  



Dupa ce ai descarcat acest utilitar trebuie sa urmezi pasii: 

  • Choose ISO file: Selectezi imaginea ISO a kitului de Windows de pe hard-disk şi dai click pe next 
  • Choose media type: Alegi opţiunea USB device din partea dreapta-jos a ferestrei 
  • Insert USB Device: Introduci stick-ul în portul USB, îl alegi din lista drop-down şi dai click pe Begin Copying 
  • Creating bootable USB device: aştepţi realizarea stick-ului USB bootabil cu Windows . Operaţiunea va dura câteva minute, în funcţie de performanţele stick-ului USB.    

Dupa ce operatiunea s-a incheiat click pe butonul OK si acum aveti un stik bootabil.

Daca va placut acest articol nu uitati sa va abonati la canalul meu de youtube :  https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs?sub_confirmation=1 .Inainte de a pleca de pe aceasta pagina vreau sa imi spui in comentarii daca ai intampinat probleme ,iar daca da , te rog sa imi spui si am sa te ajut cu cea mai mare placere . Pana data viitoare spune-mi cat de mult te-a ajutat acest tutorial.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu