GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa cresti canalul de Youtube -Sfat + Publicitate

Cum sa cresti canalul de Youtube - Sfat + Publicitate

     Daca esti youtuber cred ca este imposibil sa nu fi cautat si tu pe net metode prin care iti poti creste vizualizarile pe canal , numarul de like-uri si numarul de abonatii . Daca din curiozitatea ai aruncat o privire in cartea "Entrepeneur Magazine's Ultimate Guide to Youtube for Business" , consultantul de marketing si PR Janson Rich ,in care acesta iti arata care sunt secretele Youtuber-ilor (Celor care au cont de youtube) atunci cred ca stii ca nu conteaza asa mult numarul de abonati , pe cat conteaza continutul si calitatea clipurilor pe care tu le pui pe canal. De asemeanea , crearea unui program fix la care sa postezi ,poate sa iti creasca seriozitatea canalul .Dintre toate videoclipurile încărcate pe YouTube zilnic, doar un mic procent generează mai mult de câteva sute de vizualizări, și doar o foarte mică parte dintre acestea chiar reușesc să ajungă virale și să atragă mii, milioane, sau în cazuri extrem de rare, miliarde de vizualizări. 
   
   În loc să te concentrezi să creezi clipuri video virale, ar trebui să îți dedici toate eforturile spre a livra conținut specific audienței tale targetate, indiferent că vorbim de text, foto sau video. Rezultatele pe care le vei avea, în termeni de procent al oamenilor interesați să îți vizioneze clipurile și să distribuie mai departe, vor fi semnificativ mai mari. Pentru ca un video să devină de succes pe YouTube, trebuie să ofere conținutul și abordarea potrivite, să fie targetat pentru audiența potrivită, să aibă durata potrivită și apoi să fie promovat cum trebuie. Multe elemente diferite de pre-producție, producție, post-producție și promovare trebuie să fie împreună pentru ca succesul să apară. 

Pentru a face o promovare canalului tau d youtube te invit sa apreciezi grupul : Publicitate Youtube aici :https://www.facebook.com/groups/1182661778461444/ , unde poti sa distribui pana la maxim 3 postari pe zi.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu