GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa faci o actualizare la browser-ul de internet ?


Cum sa faci o actualizare  la browser-ul de internet  ?

  Un navigator sau un browser (numit și navigator de Internet) este o aplicație software / program  ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web / web , dar și să comunice cu furnizorul de informații și chiar și ei între ei. O altă definiție: prin browser se înțelege un program de „navigare” (virtuală) în web. De aceea, în loc de cuvântul „browser” se poate folosi și termenul general „navigator” (a nu se confunda cu aplicația browser a companiei Netscape, numit tot „Navigator”, acum învechit și nefolosit). Unele dintre cele mai cunoscute aplicații navigator sunt Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Google Chrome, Mozilla.

Inainte sa va  zi cum obtineti  ultima versiune a browser-ului dvs. de internet  ,vreu sa
va zic mai intai ca trebuie sa stiti ce tip de browser folositi,de aceea am sa las acest link de unde puteti afla detalii despre browserul dvs actual de pe care vizionati acest blog. Click pe acest text.
  
   Consider ca este foarte important să se folosească, în activitatea lor, cele mai recente versiuni browser ,deoarece actualizarile browserlelor aduc noi  oportunități ,corectarea erorilor de versiunile anterioare și securitate îmbunătățită.



Cele mai recente versiuni de browsere stabile le puteți descărca cu aceste link-uri:

Opera:  www.opera.com

Mozilla Firefox : www.mozilla.com/ru/firefox

Internet Explorer : windows.microsoft.com/ru-RU/internet-explorer/downloads/ie

Google Chrome:  www.google.ru/chrome

Safari : support.apple.com/kb/DL1531




In speranta ca acest tutorial ti-a fost de ajutor vreau sa te rog sa susti acest site printr-un like pe pagina oficiala -GhidSoft.TK -aici :https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si sa te  abonezi si la canalul meu de Youtube ,unde postez tutoriale video legate de domeniul IT aici :https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu