GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa adaugi un model nou la cursorul mouse -lui ?


Cum sa adaugi un model nou la cursorul mouse -lui ?

Te-ai plictisit de acea sageata alba ,de la cursorul mouse-lui ,vrei sa o schimbi ,dar nu stii cum atunci bine ai venit la un nou articol din domeniul IT .In acest articol am sa va prezint cum puteti sa schimbati cursorul mouse -lui ,cum puteti sa adaugati un nou model la cursorul mouse-lui ,pe care sa il salvati si sa il folositi atunci cand vreti ,fara sa mai fie nevoie sa modificati de fiecare data o schema din windows . Am sa va arat cum puteti sa schimbati cursorul mouse-lui in windows 7,XP si Vista .Inainte sa incep vreau sa va zic ca nu o sa folosesc niciun program sau aplicatie pentru a realiza acest proces ci numai anumite setarii pe care le avem la dispozitie din windows. Pentru inceput va trebui sa descarcam de pe internet un model de cursor ,pe care sa il utilizam ulterior .Atunci cand vrem sa facem o prezentare video si vrem ca cursorul mouse-lui sa arate mai special este bine sa stim cum putem face aceste modificari . Ca sa descarcati modele de cursor puteti sa cautati foarte simplu pe net: cursor mouse download,download theme cursor,cursor mouse pointer si o sa vedeti ca o sa va apara foarte multe rezultate . Daca nu gasiti un site de incredere de unde puteti sa descarcati aceste modele de cursor pentru mouse am pregatit eu  un link catre un site de unde puteti sa descarcati cu incredere si in siguranta. 


 Site de descarcare theme pentru cursor mouse : 

Link 1: http://adf.ly/13900509/dowloand-cursor
Link 2: http://adf.ly/13900509/dimon-cursor

Dupa ce a-ti descarcat thema pentru cursor dati : Click Dreapta Pe Desktop - Proprietatii -Change Mouse Pointers->Pointers. Dupa ce ati intrat in pointers selectati una dintre temele de la scheme si o editati cu thema pe care voi ati descarcat-o folosind butonul Browser. Dupa ce ati editat toate modelele de la thema pe care ati editat-o dati click pe butonul Apply si Ok.


Explicatie prin Imagini

1.) Descarcam model de cursor de pe google (Eu am sa il salvez pe desktop ) si dezarhivam arhiva (eu o voi dezarhiva pe desktop)


2.) Click dreapta pe desktop si selectam optiunea personalize sau personalizare ,dupa care dam click pe  Change Mouse Pointer


3.) Click pe Pointers ,selectam la scheme None si selectam una dintre sagetile de la customize dupa care dam click pe butonul Browse si cautam icon-ul cu numele pe care il are sageata pe care vrem sa o modificam ,dam open si asa modificam toate sagetile de la customize cu modelul pe care noi l-am descarcat,dupa care dati click pe Save As si ii puneti un nume sugestiv .
Exemplu cum modificam schema :Prima sageata se numeste :Normal Select ,atunci noi o sa cautam exact icon-ul cu acest nume .(Puteti sa puneti si alt icon) .





Sfaturi de ajutor :


Sfat: În fereastra Proprietăți mouse, din fila Opțiuni indicator , puteți adăuga sau ajusta caracteristicile cursorului mouse-ului, inclusiv traseele cursorului și viteza mouse-ului.

Sfat: Un cursor de mouse poate fi o imagine de bază sau o imagine animată . Pentru a utiliza o imagine animată ca cursor al mouse-ului, descărcați mai întâi fișierul pentru cursorul animat. Apoi, adăugați acel fișier în folderul Cursors de pe computer, de obicei localizat în C: \ Windows . Odată ce noul fișier a fost adăugat, urmați pașii din prima secțiune pentru a modifica un singur cursor al mouse-ului.



In speranta ca acest tutorial va fost de ajutor vreau sa va rog sa sustineti acest site printr-un like pe pagina oficiala -GhidSoft.TK -aici :https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si sa va abonati si la canalul meu de Youtube ,unde postez tutoriale video legate de domeniul IT aici : https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs. Va multumesc mult ca m-ati urmarit si va astemp si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu