GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum se pune muzica pe CD/DVD fara sa utilizati Nero

Cum se pune muzica pe CD/DVD fara sa utilizati Nero 

Stiu ca multi dintre voi ati cautat cel putin o data cum se pune muzica pe CD/DVD. In multe rezultate atat pe youtube cat si pe google o sa gasiti tutoriale in care aveti nevoie de un program denumit Nero ,pentru a putea sa puneti muzica pe un CD/DVD ,insa eu in acest articol am sa va prezint o metoda, destul de simpla ,cu care puteti sa puneti muzica pe CD/DVD fara sa utilizati Nero. Aceasta metoda este disponibila doar in windows 7 ,dar cu timpul poate va fi disponibila si pe celelate sisteme de operare.

Acestea fiind spuse haide-ti sa trecem la treaba si sa vedem cum putem pune muzica pe CD/DVD fara Nero.Pentru a pune muzica pe CD/DVD vom face impreuna urmatorii pasii :

1. Deschidem aplicatia Windows Media Player 
2. Dupa ce sa deschis aplicatia ,in partea dreapta sus aveti optiunea Burn dati click pe aceasta.
3. In acest moment trebuie sa alegem melodiile pe care le vom pune pe CD/DVD si pentru aceasta mergem in folderul unde avem melodiile preferate si vom trage acele melodii in meniul aplicatiei Windows Media Player ,sub optiunea Brun din partea dreapta exact in zona unde scrie :Drag items here.
4. Selectam tipul CD/DVD ca fiind Audio CD.(Daca doriti sa puneti alte fisiere pe un CD ,cum ar fi : jocuri,programe sau documente in loc de Audio CD selectati Data CD.)
5, Dam click pe butonul Start Burn  si in acest moment se va realiza un CD cum melodii (atentie sa aveti un CD introdus in unitate :) :)  si acesta trebuie sa fie gol ,adica sa nu mai aveti niciun document pus pe acest CD ,astfel o sa va rezulte anumite erorii).

Explicatie prin imagini :

1. Pasul 1: Deschiderea aplicatiei Windows Media Player

Click pe butonul de Start si in fereasta de cautare o cautati pur si simplu : Windows Media Player. Daca nu aveti aceata  aplicatie in calculator o puteti descarca de aici : Click pe acest test pentru a descarca !.



2. Pasul 2 : Selectati optiunea "Burn". Dupa ce am deschis aplicatia windows media player in partea dreapta sus dam click pe Burn.



3. Pasul 3 : Tragem muzica pe care vrem sa o punem pe CD/DVD in caseta aplicatiei Windows Media Player.

4. Pasul 4: Selectam tipul -Audio CD.



5. Pasul 5: Click pe butonul Start Burn .



In speranta ca acest tutorial va fost de ajutor vreau sa va rog sa sustineti acest site printr-un like pe pagina oficiala -GhidSoft.TK -aici :https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si sa va abonati si la canalul meu de Youtube ,unde postez tutoriale video legate de domeniul IT aici :https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs. Va multumesc mult ca m-ati urmarit vi va astemp si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

1 comentarii:

  1. Multa sanatate,mult succes si MII DE MULTUMIRI PENTRU AJUTOR!!!!!
    cU DRAG SI MULT RESPECT,nISTOR

    RăspundețiȘtergere