GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Download Free Software Camtasia Editor Full Version


TechSmith Camtasia @- Este un program de editare video de inalta calitate cu ajutorul caruia puteti face  materiale de instruire, conținutul educațional, prezentările generale de produs, clipuri video de introducere pe piață, și mai multe sute de elementele video culese manual.


       Tot ce ai nevoie pentru video uimitoare

Pur și simplu aduce-ti materialul filmat, apoi utilizați editorul simplu în Camtasia pentru a crea un video de înaltă calitate 

   Camtasia Studio vă oferă instrumentele necesare pentru a înregistra ecranul computerului și apoi porniți aceste înregistrări în clipuri video profesionale de calitate. Și , odată ce ați editat și lustruit creația, îl puteți împărtăși direct din aplicația YouTube, Google Drive 
      Camtasia oferă o mulțime de caracteristici frumos într - o interfață de fluid care face crearea video de captură de ecran și procesarea acestora o briza. Puteți seta programul pentru a înregistra fie pe ecran sau o prezentare PowerPoint. Puteți alege , de asemenea , pentru a înregistra întregul ecran sau doar o parte din ea pe care ați presetat înainte de începerea înregistrării. Înregistrările, ei înșiși, sunt clare și clare, oferindu - vă un cadru excelent pe care să pună toate retușuri și efectele dorite.
  Odată ce ați înregistrare așa cum vă doriți captura de ecran, puteți utiliza diverse instrumente incluse în program pentru a face videoclipul complet. Acestea includ mai multe opțiuni de tranziție, voce, Narațiune Zoom și Pan efect, efecte Cursor, Legende, quizzing și multe altele. De asemenea , puteți utiliza unelte built-in pentru a spori și de a îmbunătăți calitatea audio a înregistrării vocale.

 Click pe butonul de Download de mai jos pentru a incepe descarcarea.....




Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu