GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum se face o scurtatura catre un site pe ecranul telefonului !

Explicatie IT - Tutorial Video In Romana *** Calitate -720P  -Cum se face o scurtatura catre un site pe ecranul de pornire al telefonului android.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei si modul de folosire a aplicatiilor, site-urilor si a tot ce tine de tehnologie a devenit tot mai complex si care indeparteaza unumite persoane de a se familiariza cu aceasta tehnologie tocmai din cauza ca acesta este tot mai complexa aceste persoane nu o pot intelege si renunta a o folosi ... In articolul de azi am sa va arat o modalitate de a intra mult mai rapid pe un site de pe un telefon android ,mai exact am sa va arat cum se poate face o scurtatura a unui site pe ecranul telefonului pentru a intra mai repede pe site-ul respectiv.Pentru a face scurtatura unui site pe ecranul telefonului android va trebui sa avem instalat browser-ul Google Chrome pe telefon..Dupa ce ati instalat acest browser mergem si il deschidem dupa care intram pe site-ul caruia vrem sa ii facem o scurtatura pe ecran iar dupa ce ati intrat pe site mergeti in coltul din dreapta sus si dati click pe cele  * trei puncte * si selectati optiunea "Adauga pe ecran de pornire " dupa care selectam un nume al scurtaturi si dam click pe butonul OK. Dupa ce ati facut toti acesti pasi pe care vi-am prezentat mai sus scrutatura site-ului ar trebui sa va apara in acest moment pe ecran...Daca ati intampinat probleme va invit sa urmariti tutorialul de mai jos.

► Daca sunteti interesat de acest articol va invit sa urmariti tutorialul de mai jos  si daca va place sa va abonati si la canalul meu de youtube aici > Youtube.





Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu