GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum poti sa schimbi imaginea de fundal in windows ?



Cum poti sa schimbi imaginea de fundal in windows ?

Te-ai plictisit de imaginea de fundal folosita de cei de la Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP: acel deal inverzit peste care se vede un cer albastru si cativa nori . Vrei sa schimbi imaginea de fundal in windows si nu stii cum ,atunci esti in locul potrivit . In articolul de astazi m-am decis sa va arat cum puteti sa schimbati imaginea de fundal in windows foarte simplu si rapid . Pentru a schimba imaginea de fundal in windows ,eu am sa prezint cum puteti sa schimbati imaginea de fundal ,atat in windows 7 si vista ,cat si in windows xp ,procedeul fiind foarte asemanator .Am sa va prezint doua variante prin care puteti sa schimbati imaginea de fundal in windows pentru fiecare sistem de operare.Daca nu stiti ce windows folositi va invit sa intrati pe acest link : http://www.ghidsoft.tk/2017/04/cum-poti-sa-vezi-ce-windows-folosesti.html unde am scris un articol despre ce este un sistem de operare si cum puteti afla ce windows folositi la calculator sau laptop.
  • Pentru a schimba imaginea de fundal in windows XP face-ti urmatorii pasii:
Varianta 1: - Dati click dreapta pe desktop dupa care dati pe properties  apoi in fereastra care se deschide dati click pe desktop .
Varianta 2: - Dati click pe butonul de start -intrati in control panel-dati click display
  • Pentru a schimba imaginea de fundal in windows 7si Vista face-ti urmatorii pasii:
Varianta 1: - Dati click dreapta pe desktop dupa care dati pe personalize  apoi in fereastra care se deschide dati click pe personalization -si dati  click pe Desktop Background.
Varianta 2: - Dati click pe butonul de start -intrati in control panel-dati click pe appearance and personalization -si dati  click pe Desktop Background.

Daca ati descarcat o imagine de pe internet si doriti sa o puneti pe monitorul calculatorului , atunci puteti sa dati pur si simplu click dreapta pe imaginea respectiva si selectati optiunea -Set as desktop background.   Nu mai stiu daca aceasta metoda o puteti folosi in windows XP ,dar va spun sigur ca la windows vista,7,8 si 10 o puteti folosi fara nicio retinere . In functie de dimensiunea imagini puteti sa alegeti cum sa fie pozitionata imaginea pe monitor .Pentru a selecta cum sa fie pozitionata imaginea in windows 7,8 si 10 puteti sa dati click dreapta pe -Desktop -Click pe Proprietati - Click pe Desktop Background- Iar la Picture Position puteti sa alegeti dintre : Fill - Fit - Title - Center - Stretch .In functie de ce ati ales imaginea va fi afisata intr-un mod specific pe monitor.

In speranta ca acest tutorial va fost de ajutor vreau sa va rog sa sustineti acest site printr-un like pe pagina oficiala -GhidSoft.TK -aici :https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si sa va abonati si la canalul meu de Youtube ,unde postez tutoriale video legate de domeniul IT aici :https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs. Va multumesc mult ca m-ati urmarit si va astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

1 comentarii:

  1. Daca aveti intrebari sau sugesti de articole care vreti sa apara pe site va invit sa le treceti aici !

    RăspundețiȘtergere