GHIDSOFT.RO

Robotica ,Electronica & Programare | Tutoriale Video & Audio

Aboneaza-te Pentru Actualizari Gratuite!

Aboneaza-te !

Cum sa te uiti la posturile TV de pe telefonul Android

Cum sa te uiti la posturile TV de pe telefonul Android 


   Probabil că mulţi dintre voi, posesorii de telefoane cu android v-aţi dorit de multe ori să urmăriţi posturile tv preferate direct de pe telefonul mobil . Ei bine acum există o aplicaţia care vă poate îndeplini dorinţa...
 Aplicaţia despre care o să va zic este foarte simplă si in acelasi timp  foarte utilă si se numeste - Sopcast o puteţi descărca direct de pe pagina oficiala a site-ului .


   După descărcare, instalaţi aplicaţia şi tot ce trebuie să mai faceţi este să căutaţi o listă cu adresele url ale posturilor tv (asta pentru a nu fi nevoiţi să le introduceţi manual în Browser)

  După instalare, aveţi o listă întreagă de posturi tv din întreaga lume. Inclusiv şi posturile tv din românia (ProTv, Antena1, Hbo etc.). Vă puteţi crea şi o listă cu posturile tv favorite pentru a uşura găsirea lor în întreaga listă.

  Vă invit să urmăriţi acest tutorial video, in care am prezentat cu poti sa te uiti la posturile tv doar ca pe calculator , pentru a înţelege mai bine cum trebuie să procedaţi.



Daca crezi ca acest articol a fost interesant si ti-a fost de ajutor atunci te invit sa il distribui pe facebook si sa imi spui in comentarii cat de mult te-a ajutat . Daca vrei sa vezi mai multe articole din domeniul IT atunci lasa un like pe pagina oficiala de facebook aici :  https://www.facebook.com/GhidIT.Romania/ si un subscribe pe canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/c/AdrianBlogs , unde prezint tutoriale video despre calculator , programare si cam tot ce tine de tehnologie . Daca intampini probleme atunci lasa un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos si daca imi sta in putere am sa te ajut cu cea mai mare placere. Iti multumesc mult ca m-ai urmarit si te astept si data viitoare cu noi articole din domeniul IT.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu